Om oss

Erfarna proffs på brandskydd

Thinea erbjuder kurser och tjänster inom brandskydd och sjukvård. Vi är ett företag som är litet nog att bry oss om varje kund och vara lättrörliga och flexibla, samtidigt som vi har kraften och kapaciteten att verkligen få arbetet utfört.

Vi arbetar med kvalitet i fokus för att alla våra kunder ska vara nöjda, oavsett om det rör sig om en avklarad utbildning i brandskydd eller om det handlar om service av brandskydd på arbetsplatsen. För oss betyder kvalitet att vi arbetar tydligt, transparent och ärligt i alla lägen. Vi strävar hela tiden efter att utvecklas och förbättras och vidareutbildar oss därför kontinuerligt. Konstruktiv feedback tackar vi inte nej till oavsett om den är positiv eller negativ. Vi lyssnar alltid på våra kunder!

brandskyddsutbildning Stockholm

Certifierade av branschen

Företaget är självklart certifierade av branschorganisationen Svebra – en viktig del av vårt kvalitetsarbete. Våra leverantörer är handplockade med omsorg för att vi alltid ska kunna erbjuda produkter och tjänster av högsta kvalitet.

Vid sidan av kvalitet är enkelhet ett viktigt ledord i vår verksamhet. Vi vill genom våra utbildningar skapa tydliga ramar som kan hjälpa och guida dig genom de olika situationer och problem som kan uppstå inom brandskydd – allt enligt rådande regelverk.

Din säkerhet är alltid i fokus

Våra erfarna och kunniga tekniker och rådgivare är alltid måna om kundens säkerhet, men strävar också efter att hålla nere onödiga kostnader. Därför erbjuder vi alltid precis det kunden behöver, varken mer eller mindre. I våra offerter framgår det tydligt vad vi bedömer som basutbud och vad som är extra tillval. Du ska alltid känna dig säker på att du inte betalar för något i onödan. Våra kunder ska känna sig trygga med att våra produkter och tjänster lever upp till de krav som ställs. 

Utbildning och rådgivning inom säkerhet